Free counters!

dissabte, 29 d’octubre del 2011

PROGRAMA DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE: ESPECIAL PUJADA A MONTSERRAT DEL 11/10/11

PROGRAMA DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE: ESPECIAL PUJADA A MONTSERRAT DEL 11/10/11
 
 
Segurament alguns dels nostres oients/lectors tenen la intenció de pujar a Montserrat la nit del 11/11/11, no solament per que es un dia 11, o per que dissabte es festa, si no per que aquest triple 11 al calendari ha despertat -com era esperable- moltes i diverses expectatives. Per aquesta raó un cop finalitzada la “trilogia Botaya” farem el programa sobre la nostra segona pujada a Montserrat, tal com varem prometre.
En aquest programa podreu escoltar els talls de veu mes interessants del “speach” que el Sr. Grifol va fer aquell dia -com sempre sol fer-. Val molt la pena que aquells que penseu pujar a Montserrat l'11 del 11 del 11 ens escolteu sobre tot si no heu pujat mai o no ho heu fet en divendres o vacances, per que així estareu preparats per el que us podeu trobar.
No pretenem dissuadir a ningú, ans al contrari, el que desitgem aconseguir es que tothom que pugi respecti a la resta de persones que es trobin al seu voltant.
Esperem sincerament que el programa us sigui útil.

RECORDEU QUE EMETREM EL DIA 04/11/11 I QUE ESTEM PREPARANT UN ESPECIAL ANOMENAT “QUO VADIS UFOLOGIA” PER EL MATEIX 11/11/11. VISITANTS NOCTURNS – EL CAZADOR DE OYENTES – RADIO POMAR – FM 101.2

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...