Free counters!

dijous, 10 de novembre del 2011

UN CAS SORPRENENT: L'ANALISI D'ADN DEL CRANI DEL “NEN DE LES ESTRELLES”

UN CAS SORPRENENT: L'ANALISI D'ADN DEL CRANI DEL “NEN DE LES ESTRELLES”

Segons informa la publicació digital “Comprometidos con la Tierra” s'han fet anàlisi d'ADN d'un crani polèmic des de fa 65 anys, i els resultats son, si mes no sorprenents. Primer que res, recordem la historia d'aquest crani:


L'anomenat crani de "Nen de les estrelles” va ser trobat fa uns 65 anys aproximadament en l'estat de Chihuahua, a Mèxic.

Segons la història, 2 esquelets van ser trobats en aquesta regió per una noia, que els va deixar al pati de casa seva. Una increïble tempesta es va desencadenar aquesta mateixa nit, i "misteriosament" els esquelets van desaparèixer, quedant únicament el famós crani.” (informa la publicació)

El cas es que dos investigadors (Mark Bean, Lloyd Pye), un genetista (Kem Paid) i dues empreses especialitzades en genoma humà es van embrancar en la aventura d'analitzar l'ADN d'aquest crani i esbrinar si, tal com defensa la “ciencia oficial” el crani, corresponia a un nen amb la malatia “progenia” o be era el crani d'un nen extarterrestre i per aixó el van portar fins a uns laboratoris a El Paso (USA).

¿Que han mostrat els anàlisis?

Segons Comprometidos con la Tierra el resultat es el seguent:

En una probabilitat propera al ¡90%!, El crani seria d'un ésser híbrid de mare humana i pare d'una raça desconeguda fins ara ...

Això és una prova irrefutable de l'existència d'éssers extraterrestres en el passat, que van caminar pel nostre món fecundant humanes i experimentant amb nosaltres, tal com afirma Erich Von Däniken en la seva teoria dels "Antics Astronautes".

Després d'aquests estudis, una de les pàgines més consultades d'Internet com Wikipedia, afirma que el crani és pràcticament d'un ésser híbrid de mare humana i pare extraterrestre. Recordem que Wikipedia es mostra totalment en contra d'aquestes teories, però aquesta vegada, racionalment, va cedir davant els estudis científics”

¿I ara que?, doncs aparentment res. No sabem la fiabilitat dels analisis, pero el cas es que s'han publicat. ¿Qué diu la ciencia oficial?, també ho ignorem, peró el pitjor es que hi han moltes possibilitats de que, com sempre, tot segueixi igual, entre les penombres d'alló del que no es vol parlar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...