Free counters!

dilluns, 21 de novembre del 2011

UNA MOSTRA D'UN VIDEO QUE ES VOL FER PASSAR PEL QUE NO ES

UNA MOSTRA D'UN VIDEO QUE ES VOL FER PASSAR PEL QUE NO ES

A la xarxa corren tota mena de vídeos sobre ovnis i extraterrestres: Els que poden ser certs, els que son un pur engany i els que no son ni una cosa ni l'altre però s'utilitzam per enganyar la gent.
Aqui us deixem un dels últims, un vídeo fet per promocionar una producció de ficció italiana: "L'ultimo terrestre" , en la que la periodista de la RAI (Telegiornale 3 - TG3) Maria Cuffaro s'interpreta a si mateixa, realment simplement es va tractar s'una campanya “viral” de promoció (emesa per la propia RAI), però que tal com va passar amb “La guerra dels mons” d'Orson Welles va crear molt rebombori durant uns minuts a Itàlia.
Be doncs aquest vídeo esta sent utilitzat (tal com podeu veure en el titol del arxiu pujat a YouTube) per dir a tothom que la RAI reconeix que arriben els extraterrestres, tot i que sense concretar la data.
Es per aixo que sempre us recomanem que mireu de contrastar totes les noticies, es refereixen al que es refereixin i provinguin de fonts oficials, oficioses o “anti-oficials”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...