Free counters!

diumenge, 11 de desembre del 2011

EL MEMORANDUM DEL FBI I ROSWELL

EL MEMORANDUM DEL FBI I ROSWELL

Durant dècades, alguns documents relacionats amb l'accident de Roswell UFO (o els esdeveniments de Roswell si voleu eliminar UFO de la discussió) s'han trobat. Un dels elaborats després de general de brigada George F. Schulgen va demanar ajuda de l'FBI "... en la localització i el qüestionament persones que va albirar per primera vegada els discos dels anomenats volar ..."

El 10 de juliol de 1947, un memoràndum de l'FBI va ser creat per DM Ladd per EG Fitch, destacant la petició de l'Exèrcit. Aquesta sol · licitud va ser endavant a Clyde Tolson, el número dos de l'FBI en el moment. Tolson va aprovar el memoràndum, escrit el 15 de juliol, "crec que hauríem de fer-ho".
 
Hoover va fer seva l'aprovació (veure aquí). Ell va escriure: "M'agradaria fer-ho, però abans d'acceptar que hem d'insistir en el ple accés als discos de recuperació. Per exemple, en el cas de Louisiana l'Exèrcit el va agafar i no ens deixaven tenir per a un examen superficial. "

No obstant això, l'escriptura de Hoover és un nyap i el punt crucial, la ubicació, ja que "en el cas de la" ha estat qüestionada durant anys. Sembla que també pot llegir-se com SW o SOV o 2a. Per descomptat, si ho va dir, "SW" llavors que podria fer referència al cas Roswell.

Tom Carey i jo hem estat parlant d'això a través de correu electrònic durant un parell de setmanes. Jo sóc de l'opinió que Hoover va escriure "La" i això es refereix a un cas de Shreveport, Louisiana. És clar que l'informe de Shreveport és un engany, ja que el disc va ser recuperat i examinat.

D'acord amb informació dels arxius del Projecte Llibre Blau, la seu de la, el Comando Aeri de formació, l'oficina de la CA de S, A-2 [cap de personal auxiliar, d'Intel · ligència Aèria] Barksdale de camp, LA, havia rebut un informe que un "Flying Disc [havia estat] en Shreveport, Louisiana [en] 7 juliol de 1947. "
 
En el curs de la seva investigació, van descobrir que el disc era petit (veure aquí), es va produir un arrencador electrònic que se li atribueix que venia d'una llum fluorescent i condensadors de dos ventiladors elèctrics. L'home que el va construir, i el nom havia estat retirat de l'arxiu, també va dir que havia fet servir un bufador per posar de sutge en les vores de manera que semblava com si el disc ha estat girant.

En altres paraules, l'evidència d'una broma està ben establerta.

Però hi ha més.

Segons la documentació disponible, l'FBI va ser alertat del cas Shreveport i agents de l'FBI es va entrevistar amb una de les fonts. El memoràndum de l'FBI sobre el cas també va dir que l'Exèrcit havia pres el disc en el seu poder.

Aquest cas sembla ajustar-se als fets i es tracta d'un "Louisiana"

Hi ha una altra peça d'aquest. El 24 de juliol de 1947, hi ha un altre memoràndum de l'FBI. Això s'esmenta la nota de Hoover, però ara està escrit a màquina. Es diu el mateix, però el terme ha estat identificat. La frase crucial diu: "Per exemple, en el cas de Louisiana l'Exèrcit el va agafar i no ens deixaven tenir per a un examen superficial."

Que sembla posar fi a la discussió, però Tom no és tan segur com ho estic. Ell creu que JG Fitch, que va proporcionar la versió escrita a màquina, si memoràndum podria haver patit els mateixos problemes que la resta de nosaltres, el que significa que ell no estava segur del que Hoover volia dir i que la pregunta segueix oberta. Tom vol seguir amb això una mica més per veure si pot trobar una resposta concreta.

Tom plans per perseguir aquest mitjançant un parell de recursos que ha desenvolupat durant els últims anys. Ell pensa que és prou important com per invertir una mica i esforç en la recerca d'una conclusió sòlida, final. I que, en realitat, és el propòsit de l'equip. Per trobar respostes definitives, sòlides a les preguntes que romanen sobre el cas Roswell.
 
trancripció feta amb google de la pagina original AQUI
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...