diumenge, 13 de novembre de 2011

VISITANTS NOCTURNS BUSCA: TESTIMONIS OVNI – TESTIGOS OVNI

VISITANTS NOCTURNS BUSCA: TESTIMONIS OVNI – TESTIGOS OVNI

Has estat testimoni directe d'un avistament OVNI?. Si la resposta es SI, i a mes vols i pots venir als estudis de Radio Pomar (Badalona) a explicar-ho: T'ESTEM BUSCANT.
VISITANTS NOCTURNS busca testimonis que vulguin venir en directe a explicar la seva experiència, si tens fotos o vídeos, molt millor. Volem ajuntar al estudi de VISITANTS dues o tres persones que vulguin compartir i comentar les seves experiencies. Per contactar am VISITANTS NOCTURNS envieu un correu electrònic a visitantsnocturns@gmail.com amb l'assumpte: testimoni OVNI.

¿Has sido testigo directo de un avistamiento OVNI?. Si la respuesta es SI, i además puedes y quieres venir a los estudios de Radio Pomar (Badalona) a explicarlo: TE ESTAMOS BUSCANDO.
VISITANTS NOCTURNS busca testigos que quieran venir en directo a explicar su experiencia, si tienes fotos y videos, mucho mejor. Queremos juntar en el estudio de VISITANTS dos o tres personas que quieran compartir y comentar sus experiencias. Para contactar con VISITANTS NOCTURNS enviar un correo electrónico a visitantsnocturns@gmail.com con el asunto: testigo OVNI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...