Free counters!

dilluns, 12 de desembre del 2011

PER A QUE S'ESTÁ PREPARANT LA XINA?


PER A QUE S'ESTÁ PREPARANT LA XINA?

El darrer “misteri” que corre per la xarxa te com escenari la República Popular de la Xina. Segons sembla el govern xinés ha gastat ingents quantitats de diners en la construcció de ciutats complertes en l'interior del territori del gegant asiàtic. La construcció de noves ciutats no es cap novetat a la Xina, que quan ha convingut ha traslladat poblacions camperoles a grans ciutats, construïdes especialment si molt ha convingut. Peró el que fa especials aquestes “mega-construccions milionàries” es que estan totalment equipades... i buides, únicament fortament custodiades per l'Exercit Popular. La pregunta que es fa tothom a la xarxa es per a quin propòsit han estat construïdes grans ciutats en llocs molt allunyats de les costes xineses, incloent una just al mig d'un desert de Mongòlia.
Es parla d'una historia ancestral que parla d'un drac que cada 3.500 anys baixa del cel per llençar llengües de foc, terratrèmols, tsunamis, inundacions i tota mena de desastres per allà on passa, es diu que el darrer cop que va “baixar” va ser el 1.500 abans A.C., es a dir que s'ha complert el termini, serà el “fatídic” 2012 el moment de la nova arribada del Drac destructor?. També es diu d'aquest drac que va llençar una pols vermella que va contaminar les terres i les aigües, i que el mon es va “aturar durant 3 dies”, fent-se durant aquest període la nit mes fosca. Això s'associa amb el “planeta bíblic” Ajenjo, que tindria que causar efectes similars als del comentat drac xinés. Nomes cal sumar a aquestes prediccions les dels calendaris Maies, i ja tenim aquí les pors ancestrals de totes les cultures de la Terra concentrades en una data: 21 de desembre de 2012.
La autèntica pregunta es: ¿Els antics llibres religiosos, els maies i les tradicions xineses, sabien quelcom que nosaltres amb la evolució tecnològica hem ant oblidant?.

LES FOTOS DELATORES DE GOOGLE ESRTH





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...