Free counters!

dimecres, 14 de desembre del 2011

SUN SHILI EX-ALT FUNCIONARI DE RELACIONS EXTERIORS XINES REVELA QUE ELS EXTARTERRESTRES ESTAN ENTRE NOSALTRES

SUN SHILI EX-ALT FUNCIONARI DE RELACIONS EXTERIORS XINES REVELA QUE ELS EXTARTERRESTRES ESTAN ENTRE NOSALTRES

 article original en angles

L'ex ministre xinès Sun Shili ha presentat reveladores noves proves que els extraterrestres caminen entre els pobles de la terra. Aquests éssers estan per tot arreu - des dels estrats més baixos de la societat fins als nivells més alts de la indústria i el govern.

Sun Shili, un ex funcionari xinès, ha presentat reveladors coneixements que hi ha extraterrestres a la terra. Afirma que els ETs poden trobar a tot arreu.

La Cultura Xinesa està més oberta a la idea de races ET

Els envellits autoritaris que manejavan Xina des del seu centre de poder en el vell Pequín sota la influència de Mao s'han anat. La nova Xina és molt més oberta a les proves dels ETs en la seva cultura i la seva història. Fins i tot ara, un equip finançat pel Govern està explorant les misteriosa piràmide que alguns investigadors afirmen que és una antiga i gegantina base extraterrestre.
La piràmide de Xiangyang misteriós complex que sembla ser una antiga base ET (Extraterrestres)

 Però algunes de les estructures del poder que controlen la Xina encara tenen vestigis de l'antic règim autoritari. Aquells elements de lluiten contra la llibertat d'informació, Internet i fins i tot la llibertat de missatgeria de text privat.

Vista aèria del complex de la Piràmide 

No obstant això, aquests poders estan sent distrets per l'economia de la Xina ja que s'està enfonsant i la major part del seu temps i energia l'hi gasten ara en el creixent problema de recolzar un sistema econòmic de crisi.

Amb l'adveniment dels problemes econòmics de la Xina els principals líders es preocupen en anticipar-se als potencials disturbis dels civils: milions de xinesos pobres de les zones rurals segueixen inundant ciutats industrialitzades buscant llocs de treball, treballs que s'estan acabant. 

Ja que la Xina està en un estat de flux - tant política com econòmicament - de dècades restriccions dissenyades per emmordassar la gent tal com a Sun Shili. I a mesura que es facilita el control a la Xina, la veritat, en totes les seves facetes, comença a brillar una llum a través dels núvols de tempestes turbulentes.

Un antic manuscrit mostra dos éssers en una nau volant sobre els núvols
En les últimes dues dècades, organitzacions de recerca OVNI i paranormals han sorgit a la Xina com les flors proverbial després d'un aiguat en un estrany desert. El poble xinès accepta el misteriós amb els braços oberts. Sempre han estat interessats en el rar, l'estrany, l'inexplicable. La seva literatura antiga i textos - alguns dels més antics del món sense comptar els antics escrits de Sumèria i el Tibet - està abarrotat amb descripcions de visitants místics, sorprenents trobades amb ETs i estranys visitants que apareixen de sobte en aldees remotes de la Xina. 

El creixement d'aquestes organitzacions és gairebé exponencial, potser no és massa sorprenent en un país amb una població superior als 1.300 milions de persones.

L'enfocament Occidental versus el Oriental

OVNI se situa per sobre dels apartaments de Xangai
En l'actualitat, la Xina té més organitzacions OVNI recolzades per organitzacions científiques reals, universitats i la comunitat en general, que qualsevol altra nació en la terra.

Moltes de les organitzacions ara són finançats pel Govern que un cop els va suprimir. Gairebé tots cauen sota la bandera de - o estan associades amb - la Societat Nacional d'Estudis Extraterrestres (NASETS).

Directament recolzat i finançat pel Govern, NASETS és una cosa que el President Mao hauria reprovat en el seu moment.

OVNI amb llums enceses sobrevola per sobre de l'edifici
L'organització del domini exclusiu d'enginyers i científics acreditats i un terç dels membres de NASETS també són empleats del govern. La resta procedeixen d'universitats o centres de recerca industrial.

Els membres també han de tenir doctorats en els seus camps científics o d'enginyeria i tenir almenys diversos estudis publicats i revisats per col · legues sobre Objectes Voladors No Identificats o extraterrestres.

Centelleig de la nau abans que el OVNI parteixi a gran velocitat
Entre els centenars de científics acreditats amb NASETS, Sun Shili és un que promou la idea que els extraterrestres viuen i treballen entre els éssers humans en l'actualitat.

Un ex Ministeri Oficial d'Afers Exteriors, Sun Shili actualment dirigeix ​​la respectada Societat de Recerca OVNI de Beijing, un braç degudament relacionats a la NASETS que abasta tot.  
 
 
 Trobades properes i la perspectiva de Sun de la realitat

El 1971, Sun va ser testimoni d'un notable objecte flotant sobre els camps d'arròs en una remota regió de la Xina.

Treballant a l'àrea per complir una missió del Govern durant la "Revolució Cultural" de Mao tse-Tung, Sun va albirar un objecte brillant de llum que Sumba cap amunt i cap avall a la cel.

manuscrit antic. notar la inclusió de símbols Extraterrestres
Diu que en el moment va assumir que era algun tipus de dispositiu de control del Govern, encara que la tecnologia que impulsava l'objecte estava en realitat molt més enllà que de qualsevol país de la terra, i no va ser fins anys després quan ell va llegir de les trobades amb OVNIs i comprendre que l'objecte que va veure no va ser fabricat per l'home. El punt de vista de Sun no és únic, és compartida per molts altres.

Entre els que estan d'acord amb Sun aquesta científic de coets Shen Shituan. Shen és el President fidedigne de la Universitat aeroespacial de Beijing, una posició prestigiosa i poderosa. Shen és també un honorari diirector dels 50.000 membres governamentals de la Xina OVNI Research Association.

Shen subratlla que tots els informes de contacte ET són importants per a l'associació. "Alguns d'aquests albiraments són reals, alguns són falsos i altres no són molt clars. [No obstant això] tots aquests fenòmens valen la pena investigar, "va dir un reporter de la televisió Xina.
Sun i les organitzacions de recerca OVNI - ET a la Xina creuen que resolent l'enigma dels OVNI podrien conduir a formes de molt avançades tecnologies, inclosa l'energia no contaminant i gairebé il · limitada.

El coneixement acumulat de contacte també podria conduir a millors tècniques de cultiu, aplicacions en la ciència dels materials i nous mètodes de viatges que serien més ràpids, més segurs i més barats.

Sum afirma que ha localitzar als extraterrestres que es fan passar per éssers humans i estan arrelats en la societat.

Els casos de segrest mobilitzar a la comunitat UFO i la premsa xinesa. Els segrestos són a la Xina com en qualsevol altre país. Un dels casos més coneguts de segrest extraterrestre va ocórrer durant 1994.En molts països, les autoritats tracten als abduïts com excèntrics i sonats.

El cas de Zhao Meng Guo

Forma de disc volador semblant al tipus que segrestá a Meng Zhao Guo
La història més coneguda abducció extraterrestre a la Xina és el cas de Zhao Meng Guo, un jove agricultor d'arbres, originari de Wuchang, prop de Harbin, província de Heilongjiang.

El juny de 1994 Guo Zhao i altres dos treballadors de granja, treballant en el registre del camp de Xarxa Flag van veure una cosa inusual en la propera Muntanya Fénix.

El complex i estrany trobada que va seguir va involucrar que Meng fos copejat per un raig de llum, així com suposadament experimentant un segrest i una trobada sexual amb una dona alienígena.

Meng Zhaoguo, un treballador rural del nord-est de la ciutat de Wuchang, explica que tenia 29 anys quan va trencar les seves promeses maritals per primera i única vegada - amb una extraterrestre de inusualment robusta.

Radars xinesos rutinàriament segueixen ovnis fent girs impossible de ⁰ 90 graus
"Ella era d'uns 10 peus [3,03 metres] d'alçada i tenia sis dits, però d'altra banda semblava completament com un ésser humà", diu. "Li vaig explicar després a la meva dona tot el que va passar. Ella no estava molt enfadada. "

Durant setembre de 2003, Zhang Jingping, investigador OVNI amb seu a Beijing, van fer que psicòlegs i tècnics policials sotmetessin a Zhao Guo a hipnosi ia una prova de detector de mentides a Beijing. Zhang va indicar els resultats de les proves van demostrar que el abduït estava dient la veritat. Alhora, ha indicat que els metges havien indicat que les cicatrius Zhao Guo, "No podrien haver estat causades per lesions comuns o cirurgia."

Meng Zhao Guo, un humil pagès amb escolaritat de només cinc anys, també va indicar que ell mai havia sentit parlar dels OVNIs o sobre ufòlegs fins després que la seva experiència va ser reportada.

Figureta extraterrestre, dinastia Han ... tingui en compte la mà de sis dit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies pel teu comentari - Gracias por tu comentario.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Radio Pomar on line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...